Stai calm și folosește tehnica HoꜤoponopono!

Când am descoperit tehnica HoꜤoponopono am fost uimită ce rezultate rapide am obținut.

Ho’oponopono vine din Hawai si este o tehnica hawaiana simpla despre a face curățenie în interiorul nostru și despre detașare,

Psihologul hawaian Len Hew a invatat aceasta tehnică si a vindecat pacientii dintr-o secție de psihiatrie fără să îi consulte, doar uitându-se la fișele lor. în cartea „Zero Limite” scrisa de Joe Vitale vei găsii mai multe informații despre aceasta tehnică.

O să îmi spui la ce imi trebuie mie acest lucru.

Te înteleg perfect. Si eu aș face la fel, doar că eu sunt curioasă și testez înainte de a spune ceva.

Dar, dacă ți-as spune că toate conflictele și nelinistile tale mai ales pe perioada COVID-19 s-ar rezolva imediat fără să te duci la consiliere sau fără sa iei un medicament?

Bănuiesc ca nu m-ai crede, dar eu îți recomand să o incerci. E gratis.

Prima dată când am folosit-o a fost acum mulți ani cănd am aveam de pregătit un grup pentru speaking. Aveam o participantă foarte agitată si nu reușeam să o calmez. Așa că am cerut ajutorul trainerului și mentorului meu Andy Szekely si colegei mele Bianca. Ambii mi-au recomandat să îmi spun în gând:

Îmi pare rău, Iarta-mă, Mulțumesc, Te iubesc, cu gândul la acea participantă. Nu știam cum funcționează, dar aveam încredere în colegii mei și am aplicat-o.

Ce s-a întamplat a fost că la prima întalnire cu participanta am constatat că aceasta era calmă și eu la fel. După toate acestea ne-am continuat antrenamentul și totul s-a derulat în bune condiții. După acest eveniment am căutat cât mai multe informații și am citit și cartea “ Zero Limite” scrisă de Joe Vitale unde sunt mai multe detalii despre tehnică.

Intr-o perioadă în care nu știi ce să faci, când totul este altfel decât te așteptai, când observi că nu te întelegi foarte bine cu ceilalți, ai această tehnică la tine permanent. De multe ori uităm sa folosim lucrurile cele mai simple pe care le avem, dar de cele mai multe ori acestea ne pot ajuta mult mai mult decat orice soluție complicată.

Repetă: Îmi pare rău, Iarta-mă, Mulțumesc, Te iubesc pentru tine sau ceilalți și vei avea liniște ca să gasești soluțiile.

Ai aici câteva explicații de la mentorul și colegul meu Romeo Crețu despre cum te poate ajuta tehnica HoꜤoponopo în comunicarea din business și acasă.

Iar pe canalul Vibrații Înalte sunt mult mai multe informații.

Pentru a găsii solutiile, stai calm si folosește tehnica Ho’oponopono!

 

Tu ce poveste ai despre tehnicile pe care le folosești?

 

Spor și încredere,

 

Gabriela

Add a Comment

Your email address will not be published.