Stai calm și focus pe…!

Stai calm și cu focus pe…!

Probabil că te întrebi despre ce este vorba cănd am scris: stai calm și cu focus pe …!

Photo by Adomas Aleno on Unsplash

Exact.  Despre ce este vorba?

Despre tine!

Mai exact ce faci ca să stai calm în această perioadă și pe ce ai focusul?

Intenționat nu voi scrie nimic mai jos, ci doar vreau să completez cu ceea ce vei scrie tu in comentariile pe care le vei lăsa pe site-ul meu: www.gabrielachiriac.ro.

Las o pagina goală pentru tine, ca să scrii răspunsul la: Ce faci ca să rămâi calm și pe ce ai focusul acum?

Spor la scris.

 

 

 

Am lăsat pagina goală ca să îți dau ocazia să te întorci la tine, la ce este important pentru tine, la ce priorități sunt importante pentru tine.

Într-o perioadă în care toata lumea este agitată, unii sunt victime, alții așteaptă ceva de la stat, alții sunt preocupați de ce fac cei din jur, plus distragerile de acasă este greu să  fii concentrat, focusat cu adevărat pe ce este important pentru tine, familia ta, firma ta.

De unde știu: și eu pățesc la fel. Îmi zboară repede atenția pe cu totul altceva decât actvitătile care  contează pentru mine și care îmi pot aduce stabilitate emoțională, mentală si financiară.

Ce pot să fac este:

  1. Conștientizez ce se întâmplă
  2. Nu încep să mă judec
  3. Pun stop la distractori
  4. Mă apuc de treabă

Toate acestea funcționează, dacă știu ce este important pentru mine. Dacă nu știu, atunci am nevoie de claritate și îmi pun prima dată focusul pe a obține claritate.

Iar,  dacă vrei să vezi cum am pornit să scriu in continuu 31 de zile vezi aici un video scurt cu povestea acestor articole. Nu uita să te abonezi la canalele media: site, facebook, instagram, linked-in, youtube.

Spor și încredere să ai,

Gabriela,

Coach-ul tău

P.S: Mai am rugăminte.

Împreună cu Asociația Femeilor Întreprinzatoare din România- Galați am pornit o strângere de fonduri pentru achiziția unui echipament medical la Spitalul Cai Ferate.

Dacă vrei să ne susții poți dona pe: https://semimaratongalati.ro/produs/afir-pentru-cfr/?fbclid=IwAR0d3IoexMFIZAO3Fe3gjOfnxAyyGlNYUyFOYKPFUPpSTIeb0WRrggE4ye8

Sunt recunoscătoare pentru că ești aici.

Add a Comment

Your email address will not be published.