INCREDEREA IN TINE INSUTI

 

Ma gandesc de ceva timp sa scriu despre incredere, increderea in fiecare dintre noi. Subiectul este foarte vast, dar cred ca este unul dintre cele mai importante, ce are legatura cu noi insine.

Nu imi propun sa iti dau nici un sfat, nici o sugestie, doar sa iti povestesc ceva din experienta mea proprie. O sa iau un exemplu practic, poate nu cel mai elocvent, dar sper sa te ajute.

Intr-o anumita perioada am avut un contract comercial care se derula foarte greu. Totul parea ca nu merge, clientul tot timpul avea ceva de spus. Chiar daca ne aflam in grafic, el tot nu isi indeplinea conditiile contractuale. In continuu ne presa, ne trimitea reclamatii, pe scurt era un stres. Asteptam cu nerabdare sa se finalizeze contractul si parca nu mai venea termenul cand avea sa se finalizeze. Timp de un an in paralel cu desfasurarea contractului, am purtat o corespondenta cu acest client. El trimitea adrese cu injurii, eu ii raspundeam calm si profesional. Au fost momente cand am vrut sa renunt, cand nu mai puteam, dar ma gandeam ca am fi avut pierderi mari atat financiare, cat si morale.

Ce m-a tinut pe drum, ca sa spun asa, a fost o incredere puternica in mine ca procedez corect, ca nu poate nimeni sa-mi reproseze nimic si in acelasi timp increderea in echipa cu care lucram pe atunci.

Finalul a fost foarte frumos, contractul s-a finalizat, toata lumea a fost multumita, dar atunci efortul mi s-a parut urias. Cand ma uit inapoi si ma gandesc la cum s-a derulat totul, nu as schimba nimic, as proceda la fel.

Poate nu este cel mai bun exemplu, dar ce as vrea sa iti spun, este ca sunt momente cand intr-adevar pare ca nimic nu te ajuta, dar daca ai incredere in tine, daca tu in fata ta nu ai ce sa-ti reprosezi, pana la urma totul se va termina cu bine.

Sunt momente cand te indoiesti de tine, dar aminteste-ti de momentele cand te-ai simtit bine, cand ai facut ceva care ti-a adus rezultatul pe care ti l-ai dorit si ia din experienta respectiva ce este mai bun si aplic-o din nou. Cu siguranta te va ajuta si vei obtine rezultatul dorit.

Eu imi aduc aminte destul de des de succesul pe care l-am obtinut dupa un an de efort, dar a meritat si mereu parca ma incarca cu si mai multa incredere in mine.

In plus, ce crezi ca se va intampla? Vei fi fericit si multumit de tine, iar increderea in tine va fi la cote maxime.

Iar eu sunt aici ca sa te ajut, sa te sustin sa ajungi cu increderea in tine la cote maxime. Este doar nevoie sa iti doresti si incepem imediat sedintele de coaching, in care tu iti antrenezi mintea ca sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, iar eu sunt coach-ul, cel de langa tine.

Spune-mi parerea ta: tu cum iti ridici sau mentii increderea in tine?

Ti s-a intamplat vreodata sa ai nevoie de sprijin ca sa-ti recapeti increderea in tine?

Astept opinia ta si nu uita ca sunt aici ca sa te ajut sa fii fericit.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4k2Yol3FB5g

 

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, da-mi voie sa-ti urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi tie si te invit sa asculti un frumos cantec de iarna, tot cu ENYA.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=8NEsfO3x1uo

Add a Comment

Your email address will not be published.