Ce sa adaugi la o relatie de afaceri sau la o relatie personala ca sa fie armonioasa!

bebe+ catel

 

De multe ori m-am intrebat cum poti avea o relatie armonioasa la job, in afaceri si in familie?

Ce fac cei care au relatii sanatoase, armonioase? Care este ingredientul magic al celor care se inteleg cu toata lumea, al celor care au relatii armonioase?

De ce unii au relatii frumoase, armonioase cu toata lumea, iar altii nu?

De ce unii se simt bine intr-o relatie, iar altii nu?

Dincolo de ai respecta pe cei din jur, dincolo de a nu-i judeca pe cei cu care te intalnesti, dincolo de rabdarea pe care o aloci unei relatii, oare ce mai este?

Este adevarat, este nevoie sa iti respecti partenerul de business, colegul/a de la birou, pe cei din familie. Este adevarat ca nu poti sa-i schimbi, ca nu trebuie sa-I judeci si sa-i accepti asa cum sunt.

Dar ce anume te ajuta sa poti sa te comporti astfel intr-o relatie, sa fii rabdator, calm, sa te bucuri de relatie atat in business cat si acasa?

Acum catva timp mi-ar fi fost greu sa iti raspund la aceste intrebari.

Dar de ceva timp am inceput sa constientizez care este ingredientul magic care te poate ajuta sa mentii orice relatie, atat timp cat iti doresti si care nu iti face rau.

Vrei sa afli care este acest ingredient magic?!

Ma bucur sa iti spun ca este unul foarte simplu, la care probabil nu te-ai gandit sau poate il stii deja.

Acest ingredient este IUBIREA DE OAMENI.

Poate te asteptai la altceva sau te gandeai la vreo tehnica.Dar cel mai simplu sa te mentii si sa te bucuri de o relatie atat in business cat si acasa este doar IUBIREA pe care o poti oferii oamenilor din jurul tau.

Parca te aud: cum sa-mi iubesc concurenta, partenerul de business, seful cu care nu ma inteleg sau pe cei din familie cu care nu prea ma mai inteleg.

Simplu: iubeste-i.

Sunt mai multe feluri de a iubi un om. Intr-un fel iti iubesti copilul, altfel parintii, sotul/sotia, rudele, colegii, etc.

Eu vorbesc de o iubire care are sens de a-i intelege pe oameni, pentru ca dincolo de fiecare comportament exista ceva care i-a facut sa se comporte intr-un anume fel. Uneori poti descoperi ce anume i-a determinat sa se comporte intr-un anume fel alteori nu.

Acesta este si motivul pentru care este nevoie sa ii iubim pe cei din jurul nostru.

A iubii oamenii, a-i intelege si accepta sunt cele mai simple lucruri si cele mai usor de aplicat de catre fiecare dintre noi.

Eu asa fac: imi iubesc semenii si ii accept asa cum sunt. Iar acum am relatii armonioase cu toata lumea din jur.

Ce sugestie am pentru tine: daca vrei sa ai relatii armonioase cu cei din jurul tau, iubeste-i asa cum sunt, accepta-i si nu-i judeca si viata ta profesionala si personala va fi linistita si echilibrata.

Iti multumesc  si te invit sa ii asculti pe OneRepublic- Loves Runs Out

Spor si incredere,

 

Gabriela Chiriac

 

https://www.youtube.com/watch?v=0OWj0CiM8WU

3 thoughts on “Ce sa adaugi la o relatie de afaceri sau la o relatie personala ca sa fie armonioasa!”

  1. pascu virgil noiembrie 10, 2014

    felicitari…….interesant articol……IUBIREA DE OAMENI ………… dificil de facut , pentru ca multi nu stiu cum sa faca acest lucru…….

  2. Azaleea Georgiana noiembrie 24, 2014

    Frumos articol, din pacate multi uitam sa iubim si sa apreciem pe cei din jur indiferent ca suntem in familie, la job etc. E greu sa iubesti oamenii pur si simplu pentru ceea ce sunt si atat, multi sunt interesati doar de ce ar avea de castigat daca ofera „iubire” celor din jur. Multumim pentru articolele frumoase care ne amintesc sa nu uitam sa fim oameni si sa ii iubim pe cei din jur asa cum sunt. Succes draga mea Gabriela!

  3. Georgeta Rotaru decembrie 6, 2014

    Buna ziua! Doresc sa aflu mai multe despre ceea ce face ti.

Add a Comment

Your email address will not be published.