ANUNT IMPORTANT- VISELE SUNT PERMISE

In ultima vreme au auzit foarte des, urmatoarele: nu avem voie sa visam, nu ne este permis sa visam sau si mai rau, este interzis sa visam.

Am pus intrebarea si o pun si acum: CINE ne interzice sa visam?

Sincer nu am gasit nici o persoana sau vreun lucru vinovat, decat pe noi insine.

Cert este ca singurii responsabili suntem noi si nimeni altcineva.

Bun am descoperit cine ne interzice sa visam, dar cred ca acum te intrebi :

Care sunt avantajele faptului ca am descoperit cine este responsabil de aceasta interzicere?

Simplu, nu mai poti sa spui ca este altcineva vinovat de ce ti se intampla. Acum a venit momentul sa te ocupi si sa visezi, sa-ti imaginezi cum ar fi sa fi multumit de viata pe care o ai, sa te simti bine, sa te bucuri de tot ce este in jurul tau, de familie, de natura, de societate, de prieteni, de colegii de la servici. A sosit momentul sa fii fericit.

Opreste-te cateva minute din ceea ce faci si imagineaza-ti ca totul este perfect in viata ta, ca nimic nu te deranjeaza. Cum te simti? Ce vezi? Ce spun ce-i din jurul tau?

Simti bucuria din aer…, mirosul fericirii …, bucuria de a trai…?

Si cum este?
Parca mult mai bine si mai linistitor.

Totul tine doar de noi, de mine, de tine, de voi toti, ca sa ne bucuram, sa visam si sa ne
realizam visele.

Nu este interzis, este chiar permis sa visam. Si mai stii ceva, chiar iti face bine sa visezi, este chiar foarte sanatos, nu exista contraindicatii si nici reactii adverse.

Visele te ajuta sa iti stabilesti tintele in viata, te ajuta sa te motivezi, iti cresc increderea in tine, devii fericit, cei din jurul tau si ei vor fi fericiti sa te vada astfel, lumea din jurul tau va fi mult mai luminoasa si vei obtine mult mai usor rezultatele pe care ti le-ai propus.

Cu permisiunea ta as dorii sa-ti impartasesc din experienta mea. Toamna trecuta visam sa sustin prezentari in fata mai multor
persoane sa le impartasesc din cunostintele si experientele mele, sa-i ajut sa aiba o viata asa cum si-o doresc. Cand mi-am imaginat, am fost placut surprinsa sa constat ca totul in visul meu arata foarte frumos, plin de energie si de vitalitate, iar eu chiar m-am vazut in fata mai multor oameni.

Surpriza si mai mare a fost cand anul acesta o organizatie mi-a solicitat sa sustin cursuri pentru grupe de peste 25 de persoane. Am raspuns imediat afirmativ, iar rezultatul a fost unul care mie mi-a depasit asteptarile si am avut ocazia sa intalnesc niste oameni minunati, care aveau si ei vise. Atmosfera a fost incredibila si le multumesc acestor oameni deosebiti pentru ca m-au ajutat sa imi realizez visul.

In concluzie este bine sa visezi si chiar recomandat.

Astept cu nerabdare sa-mi spui cum a fost momentul cand ti-ai imaginat ca totul este perfect si daca doresti sa experimentezi mai multe si sa-ti realizezi visele contacteaza-ma si o sa te sprijin sa ti le indeplinesti.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Vf43LCtGrj4

Add a Comment

Your email address will not be published.