3 ingrediente ale frumusetii femeii!

images (7)

 

Imi place luna martie pentru ca este luna in care vedem cel mai bine frumusetea femeii.

E o luna in care se celebreaza femeia si in care toate femeile infloresc ca si florile. Vezi o multime de femei frumos imbracate, vesele, cu buchete de flori. Totul la ele este veselie, bucurie, vitalitate, frumusete. Este luna in care femeia isi aminteste de ea si de cat de frumoasa este.

Pentru ca sunt femeie si pentru ca imi place sa observ  am cateva ingrediente care am constat ca stau la baza frumusetii femeii.

  1. Iubeste oamenii– nu este vorba despre ai iubii pe oameni sa ajungi sa te identifici cu ei, dar este important sa iubesti oamenii, sa ii accepti asa cum sunt, sa ii apreciezi, sa ii respecti, sa ii ajuti atunci cand au nevoie. Ai mult de castigat pentru ca vei primi la randul tau exact ceea ce oferi. Asta fac eu si mai adaug si un zambet.

Cui ii spui azi un cuvant frumos?

 

  1. Invata continuu– am citit intr-o carte de Skip Ross ca “ dezvoltarea personala este mai degraba un proces deliberat, in care ne implicam in fiecare zi, care nu are legatura cu rezultatul final”. E adevarat si e real. Poti sa inveti continuu din carti, de la oameni, de oriunde sau poti sa te opresti. Ce este interesant este ca poti oricand sa te apuci de invatat. Vei constata ca pe masura ce inveti si te dezvolti, devii din ce in ce mai constienta/ constient de ce te ajuta si ce te sustine in a avea o viata asa cum ti-o doresti. Si e stiut ca mentorii ii gasesti si in carti.

Ce inveti din cartea pe care o citesti?

 

  1. Corp sanatos– “ Mens sana in copore sano” – minte sanatoasa in corp sanatos. Am inteles cu trecerea anilor ca a avea un corp sanatos este mai mult decat important, pentru ca el sustine si mintea. Nu e suficient sa iti hranesti mintea, e nevoie sa iti hranesti si corpul. Nu e nevoie sa ma crezi pe cuvant, doar fi atent la tine. Eu am invatat ca o hrana sanatoasa, ca suplimentele nutritive ( Nutrilite), ca vitaminele, nutricosmeticele ( Truvivity) si miscarea fizica sunt reteta miraculoasa pentru un corp sanatos.

Cat de sanatos este ceea ce mananci?

Sunt doar cateva din lucrurile pe care le face o femeie ca sa aiba o fata luminoasa, sa fie vesela, sa fie sanatoasa pentru ea si cei din jurul ei. Toate acestea dau energie si bucurie de viata sau cel putin mie imi dau.

Mai adaug si cateva cosmetice ( Artistry), ca altfel nu as fi femeie!

Doar “ Frumusetea vine din interior” si se vede in exterior!

 

 

Spor si incredere sa aveti,

 

Gabriela

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published.