SI EU POT!

„ŞI EU POT! este titlul unui program de finanţare prin care s-a derulat cursul de competenţe antrepreporiale în cadrul căruia am avut onoarea şi privilegiul să fiu unul dintre lectori, program derulat de Asociaţia Centrul de Dezvoltare SMART din Galaţi.

ŞI EU POT!Când am început acest proiect, nu ştiam şi cum va fi experienţa pe care o să o trăiesc. De fapt, nimeni dintre noi nu ştie cum va fi o experienţă până ce nu o trăieşte. Cert este că m-am întâlnit cu cca. 70 de femei începând cu vârsta de 18 ani care au participat la curs.

Pe parcursul derulării acestui curs, am întâlnit profesoare, inginere, economiste, studente şi femei care practică alte profesii. Toate aceste femei au ceva in comun: toate şi-au exprimat dorinţa să afle mai multe despre ce înseamnă şi cum poţi să-ţi deschizi o afacere.

Bucuria mea cea mai mare a fost când am văzut ce efort au depus ca să participe la programul cursului, având în vedere că fiecare dintre ele avea o altă activitate profesională pe care o derula.

Dincolo de, ce şi cum să deschizi o afacere, de fapt două întrebări cu care suntem formaţi de societate „Ce?” şi „Cum?”, am constat că uităm de multe ori să visăm.

Visul este primul lucru de care este mare nevoie să te ocupi atunci când vrei să începi ceva, un business sau să te dezvolţi pe plan profesional şi personal.

Să visăm este poate cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla în viaţă. Nu necesită resurse materiale, umane, ci doar pe tine şi în plus este un exerciţiu fără riscuri. Nu te costă nimic să visezi şi este primul pas în a-ţi deschide o afacere.

Citeste restul pe:

http://presagalati.ro/si-eu-pot/

Add a Comment

Your email address will not be published.