OAMENII DE SUCCES SI MODELELE LOR

Am ascultat-o pe pianista Alexandra Dariescu concertand la Festivalul George Enescu din acest an.

M-a surprins pasiunea cu care intrepreta, energia pe care corpul ei o transmitea, trairea ei, miscarile degetelor ei pe clapele pianului, care atunci cand le atingeau scoteau sunetele acelea perfecte, frumusetea chipului ei, care in momentul interpretarii radia de lumina.

Totul vibra de pasiune, frumusete, traire, bucurie, fericire, implinire.

Momentul Alexandra Dariescu, m-a blocat in fata televizorului si nu imi venea sa cred cata frumusete am putut sa ascult si sa vad. A fost un moment de poveste.

Pentru mine ea reprezinta perfectiunea unui artist si a unui om care pune pasiune si entuziasm in ceea ce face.

Perfectiunea interpretarii m-a facut curioasa sa ascult interviul cu ea dupa acest moment muzical si sa citesc cate ceva despre ea.

Ce o face sa aiba succes?

Studiul si munca. Dedicarea pentru ceea ce a ales sa faca in viata. Tenacitatea si perseveranta in a-si realiza visul de a fi cea mai buna, de a atinge perfectiunea.

Dar cel mai interesant a fost momentul cand a spus ce anume o face sa munceasa atat de mult si sa devina si mai buna. A fost momentul cand i-a enumerat pe cei mai buni pianisti ai lumii pe care i-a luat drept model si pe care ii studiaza mereu. Modelel ei sunt  Dinu Lippati, Radu Lupu, Clara Haskil si multi altii.

Pentru mine personal, ea este un model de succes, care imi arata ca se poate, ca un roman poate fi mai bun decat multi altii. Va invit sa aflati mai multe despre aceasta frumoasa si talentata romanca chiar pe site-ul ei: www.alexandradariescu.com.

A ne alege modele si a ne inspira din ele, ne ajuta sa progresam cu pasi repezi, sa fim mai aproape de ceea ce ne dorim, de visul vietii noastre.

Modelele din viata noastra ne definesc, ne arata ce avem mai bun, ce putem imbunatatii sa fim performanti. Pur si simplu ne ajuta sa facem progrese si sa ne perfectionam.

Eu am foarte multe modele.

Unul dintre ei este Andy Szekely (www.andyszekely.ro),  un altul este Wayne Dyer (www.drwaynedyer.com),  Zig Ziglair (www.ziglar.com ), Louise Hay (www.louisehay.com)  ,  Regina Maria a Romaniei, Printul Carol si multi altii. Toti acestia au crezut si cred cu tarie in visul lor.

Ce iti propun in continuare este sa te gandesti la cine te inspira, sa-l studiezi si sa iei ce este mai bun de la ei, dupa care sa incerci sa practici, sa exersezi.

Ce am extras eu de la cei care ma inspira, sunt:

  1. Si-au identificat clar ceea ce vor sa fie si sa faca in viata
  2. Au identificat de ce anume au nevoie ca sa-si  indeplineasca  ceea ce isi doresc
  3. Au planificat cum sa realizeze cee ce isi doresc si pana cand
  4. Au trecut la indeplinirea planului
  5. Nu au renuntat sub nici o forma la indeplinirea visului lor.

 

Toate acestea se rezuma la:

          Gandeste-te la ceea ce vrei

–          Planifica

–          Zi de zi munceste la planul tau

 

Pune in plus tenacitate, perseverenta, pasiune si mult entuziasm, ia pe cineva linga tine care sa te sustina si te asigur ca vei FII PERFORMER.

Astept cu nerabdare sa-mi spui cine te inspira si daca ai trecut la indeplinirea viselor tale.

Iar daca ai nevoie de sprijin in calatoria ta spre visul tau, cu drag te ajut si te voi sprijini. Da-mi de stire prin intermediul rubricii CONTACT de pe aceasta pagina si vom face impreuna un program, ca tu sa devii PERFORMER in viata ta personala si profesionala.

Sfatul meu este sa incepi de azi si sa nu amani, daca vrei sa te bucuri de tot ce este in jurul tau.

La final iti propun sa ne delectam cu frumusetea muzicii clasice. Iti propun sa o asculti pe Alexandra Dariescu, interpretand la pian o piesa de -a lui Constantin Silvestri.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=p3LqFmtR83E

Add a Comment

Your email address will not be published.