5 zile cu Tony Robbins la evenimentul Becomeunshakeable.com

5 zile cu Tony Robbins la evenimentul Becomeunshakeable.com

Au fost 5 zile cu Tony Robbins, 5 zile despre ce te ajută și ce poți face ca să fi de neoprit, unshakeable.

Continuarea programului va fi in martie. Detalii pe: https://becomeunshakeable.com/transformation-package

Am auzit foarte des întrebarea: de ce să participi la un eveniment de dezvoltare personală, pentru că nu îi văd utilitatea?

Primul răspuns care îmi vine să îl dau este: de ce să nu particip, dacă vreau!

Al doilea este că orice facem este dezvoltare personală, iar participarea la un eveniment este un plus de valoare. Dacă dezvolți o afacere este dezvoltare personală, dacă te ocupi de creșterea într-unul domeniile de viață, carieră, sănatate, finanțe, spiritualitate, e.t.c, totul este dezvoltare personală.

Participarea la un eveniment de dezvoltare personală organizat de Tony Robbins (https://www.tonyrobbins.com) sau Andy Szekely (https://www.andyszekely.ro) (ambii sunt mentorii mei) îți aduce claritate, idei noi, soluții la temele tale, pleci cu probleme rezolvate și ce este foarte important prinzi viteză de lucru și ai mai multă încredere în tine. Bonusul este că ai multă energie.

Îți spun toate acestea pentru că lucrez ca și coach în domeniul dezvoltării personale din 2010 și sunt antreprenor din 1993. Sunt 13 ani de practică ca și coach, respectiv 30 de ani de antreprenoriat, ani de când tot lucrez cu mine și îți spun că nu am terminat. Pot spune ca să te amuzi că „m-am dezvoltat frumos”, dar mai am de lucru și nu mă opresc aici.

Cum totul în viața noastră profesională și personală este în mișcare, acesta este motivul pentru care și eu la rândul meu particip săptămânal la cursuri și mă antrenez continuu. Spun mereu celor care lucrează cu oamenii: dacă tu nu lucrezi cu tine și nu esti în echilibru, îmi pare rău pentru tine dar să știi că nu vei ajuta clienții, dimpotrivă poți să le distrugi fărâma de echilibru și încredere pe care o au.

Ultima săptămână din ianurie mi-am petrecut-o cu Tony Robbins, mai precis am fost unul dintre cei 1,4 milioane de oameni de pe glob care au lucrat cu el timp de 5 zile, în medie 3 ore pe zi.

Am mai participat la evenimente cu Tonny Robbins și mereu mă impresionează gândirea lui orientată către soluții, energia lui, pasiunea pe care o are, echipa cu care lucrează, empatia pe care o transmite dincolo de ecran, relatiile bune pe care le are și valoarea imensă pe care o livrează la fiecare eveniment.

Tony Robbins are 46 de ani de când livrează programe de dezvoltare personală și este mereu la fel de pasionat. Efectiv iubește ceea ce face.

În cele 5 zile am extras câteva idei pe care vreau să ți le împărtășesc, cu speranța că îți vor fi utile:

  1. Energia!

Energia este esența vieții. Fără energie este imposibil să punem în aplicare orice plan, orice program la care ne gândim. Toți oamenii simt că le este frică, dar diferența dintre cei care obțin ce și-au propus și ceilalți, este că primii își fac curaj și o fac oricum. Pune corpul în mișcare ca să creezi energie și ca să îți schimbi starea emoțională.

Starea emoțională pe care o ai dictează povestea din mintea ta. Viața ta este ceea ce îți spui în minte. Starea ta controlează pe ce te focusezi.

Uite o întrebare care te poate ajuta:

Ce anume ai făcut, ce ți-ai spus de-a lungul timpului ca schimbările să dureze?

  1. Identitatea!

Identitatea ta este dată de povestea din mintea ta, iar povestea este o combinație a gândurilor, convingerilor pe care le avem despre noi, despre viața, despre ceilalți. Convingerile pot distruge sau pot forma povestea noastră. Viața este cum credem noi că este: bună sau rea. Noi alegem pe ce ne concentrăm.

Întreabă-te:

Care este povestea veche la care renunț?

Care este povestea nouă pe care o scriu în 2023 care mă ajută să mă dezvolt?

  1. Schimbă semnificația cuvintelor!

Cuvintele creează semnificație, semnificație care se transformă în emoții, emoții care schimbă chimia din organism. Când schimbi relația cu semnificația cuvintelor totul se schimbă. Refuzul, nu este un refuz la adresa unei persoane, este un refuz la contextul și situația respectivă. Schimbarea semnificatiei refuzului în „refuzul este protecția oferită de Dumnezeu, de Univers”, definiție dată de Jamie Kern Lima, https://jamiekernlima.com/ , femeie de afaceri, îți poate schimba întreaga viață de afaceri și viața personală. Afacerile sunt un joc spiritual pe care merită să-l învățăm să îl jucăm. Sara Blakely, femeie de afaceri, cea mai tânăra femeie multimilionară conform Forbes, a povestit că a fost de neoprit când și-a identificat scopul de a face mai mult pentru femei. https://spanx.com/pages/about-us

O bună întrebare este:

Dacă nu ai avea frică de eșec, de refuz ce ai face?

  1. Relațiile!

Relațiile sunt ca să oferim, să împărtășim celor din jur, nu ca să primim. Cu cât oferim mai mult cu atât creștem și noi. Motivele sunt primele care apar și apoi vin și răspunsurile. In relații este importantă care identitate a ta o aduci. Dragostea este oxigenul vieții. Ca și în viață, relațiile sunt dinamice, în continuă schimbare, pentru că și cei implicați se schimbă continuu. În relații se lucrează continuu pentru a le îmbunătătți. Critica, lipsa de respect, învinovățirea, lipsa de atenție sunt cei 4 factori care distrug relațiile. Calitatea vieții este dată de calitatea relațiilor.

Întreabă-te:

Ce pot îmbunătății în relațiile mele?

  1. Claritatea!

Claritatea este putere și este cea care te face să acționezi. Focusul trebuie să fie întâi pe de ce vreau acel lucru, apoi ce vreau să fac și la final va apare și cum să le fac. Schimbarea ordinii duce la frustrări, nemulțumiri și chiar îmbolnăviri. Întâi este „ de ce” și după aceea vine „ cum”. ( Dean Graziosi – https://www.deangraziosi.com/) Secretul unei vieți împlinite este să oferi. Am creat un Ghid de obținere a clarități pe care îl găsești pe:

Întrebarea pe care ți-o poți pune este:

Care este acea arie a vieții unde e nevoie să trec la nivelul următor?

Sunt doar câteva idei pe care le-am extras pentru tine. Dacă vrei să afli mai multe de la Tony Robbins, îți recomand programul, Unleash The Power Within, din martie pe online. Ai aici detalii despre program: https://becomeunshakeable.com/transformation-package

 

Spor și încredere îți doresc,

 

Gabriela

Antrenor pentru claritate

Add a Comment

Your email address will not be published.